11 maart 2010
Bedrijfsbezoeken 'Green Highway'
Duurzaamheid begint met het delen van kennis en ideeën. Daarom heeft Bouwland, netwerk voor duurzaamheid & innovatie in de regio Schiphol, in samenwerking met SHARE het idee opgevat om bedrijfsbezoeken te organiseren. Hiermee willen zij aandacht vragen voor duurzame voorbeeldprojecten en -initiatieven in de regio. Met de naam 'Green Highway' wordt een route opgezet door de regio waarin men heel concreet duurzaamheid & innovatie kunt zien, beleven, ervaren, proeven en meemaken. Neem een kijkje in de keuken en leer van elkaar!

De eerste 'Green Highway' zal bezoeken brengen aan de drie genomineerde bedrijven van de SHARE Award 2010: Joost Valk Architecten, KLM en afvalbedrijf De Meerlanden.

Bent u ook geinteresseerd in de duurzame ontwikkeling van de regio en wilt u zich laten inspireren door de koplopers? Schrijf u dan nu in voor de 'Green Highway'. Stuur een mail met uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer naar Paul Bos (initiatiefnemer, op de foto links naast Frènk van der Linden), info@bouwlandregioschiphol.nl
Voor meer informatie kunt u zich ook telefonisch tot hem wenden, tel. 06 - 50 21 75 85


terug naar overzicht