17 oktober 2013
Gezamenlijke inkoopactie woningisolatie start in Haarlemmermeer
Na een veiling op basis van alle inschrijvingen ontvangt iedereen een vrijblijvende offerte. Inschrijven voor zonnepanelen kan t/m 13 november 2013 en voor isolatie t/m 30 november 2013 op ww.winstuitjewoning.nl

Door de vraag te bundelen kan scherper worden ingekocht. De drie aangeboden maatregelen -gevelisolatie, vloerisolatie en zonnepanelen- zijn geselecteerd op de relatief lage aanschafkosten en het feit dat de werkzaamheden binnen één dag zijn uitgevoerd. Via deze gezamenlijke inkoopactie wil het Natuur en Milieu Centrum Haarlemmermeer (NMCH) het bewoners zo aantrekkelijk mogelijk maken om te starten met besparen.

Een huis van vóór 1976?
Met name eigenaren van woningen van vóór 1976 betalen onnodig veel voor hun energierekening. Spouwmuurisolatie levert jaarlijks al snel 200 euro energielastenverlaging per jaar op, minimaal 20 jaar lang. Vloerisolatie scheelt gemakkelijk 100 euro per jaar en maakt de woonkamer een stuk comfortabeler.

Inschrijven geheel vrijblijvend
Het NMCH verwacht veel animo doordat inschrijving vrijblijvend is en de verwachte prijs scherper is dan bij individuele aanschaf. Het NMCH heeft zelf geen enkel financieel voordeel deze actie. De veilingen en bijbehorende adviezen worden uitgevoerd door gespecialiseerde bedrijven iChoosr en Susteen. Bewoners kunnen zich tot en met 13 november inschrijven voor zonnepanelen en tot en met 30 november voor gevel- en vloerisolatie op www.winstuitjewoning.nl.

Bron: www.nmch.nl


terug naar overzicht