04 juli 2015
SHARE Inspiring Circular Economy
SHARE 2015 vindt maandag 5 oktober plaats in EXPO Haarlemmermeer. Thema van deze achtste editie is Inspiring Circular Economy. Haarlemmermeer is op weg naar een circulaire samenleving. Welke kansen, mogelijkheden en uitdagingen zijn er op gebied van Water, Energie en Grondstoffen? Hoe kunnen we elkaar vinden en versterken?

Gastsprekers zijn Jos Nijhuis (CEO Schiphol), Alexandra van Huffelen (Algemeen directeur GVB Amsterdam), Sjoerd Hamburger (Olympisch roeier én adviseur Money Meets Ideas), Philip Vanhoutte (CEO Plantronics) en Angeline Kierkels (Directeur Publieke Sector Meerlanden). Tijdens de SHARE OPEN SPACE SESSIES pitchen speciaal geselecteerde startups hun duurzame businesscases. Een unieke kans om in contact te komen met spraakmakende ideeën en potentiële partners. Daarmee biedt SHARE 2015 niet alleen een inspirerend programma, maar ook een perfect business platform in Haarlemmermeer en Metropoolregio Amsterdam.

Moderator
Marga Hoek                CEO en Founder De Groene Zaak

Programma
13.30 - 14.00 uur       Ontvangst met koffie en thee
14.30 - 18.15 uur       Plenair programma met OPEN SPACE SESSIES en SHARE AWARD 2015
18.15 - 19.30 uur       SHARE DRINKS, netwerkborrel met tapas uit de regio

Locatie
EXPO Haarlemmermeer is de meest duurzame evenementenlocatie van Nederland, mede dankzij het dak van met 26.000 m2 zonnepanelen - goed om 400 huishoudens van elektriciteit te voorzien. De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Voor meer informatie: www.sharehaarlemmermeer.nlterug naar overzicht