woensdag 01 februari 2023

Mobiliteitssafari: langs werkgevers in Hoofddorp do 9 feb. 2023

Kom gluren bij de buren! Groot Schiphol Bereikbaar organiseert op donderdag 9 februari 2023 een safari door de regio Hoofddorp. De safari is een leerzame en unieke reis voor iedereen die aan de slag wil met mobiliteit in de eigen organisatie. Dit gratis middagprogramma brengt deelnemers langs verschillende bedrijven die aan de slag zijn gegaan met flexibel werken en reizen.

Tijdens de safari gaan deelnemers langs uitzendbureau Olympia, Intercity Hotel, OTX Logistics en circulaire eventlocatie C-beta. In 30 tot 60 minuten vertellen de bedrijven wat hun learnings over duurzame mobiliteit zijn. Deelnemers fietsen of gaan met de shuttle langs de bedrijven. Aan het einde van de safari is er voldoende inspiratie, best practices en nieuwe kennis hebben opgedaan. Ook wordt hiermee samenwerking in de regio gestimuleerd. Een van onze mobiliteitsexperts neemt de deelnemers op reis langs de bedrijven. Er is plek voor een maximaal aantal personen. Let op: elke safari is uniek, dus mis het niet.

Datum: Donderdag 9 februari 2023
Tijd: 10:00 uur
Verzamellocatie: Pharos, Mercuriusplein 1, 2132 HA Hoofddorp

Aanmelden kan via www.grootschipholbereikbaar.nl/safari

Programma Safari
10:00 uur Opening. Verzamelen bij Pharos in de ontvangsthal.
10:30 uur Presentatie bij Olympia
11:30 uur Presentatie bij Intercity Hotels & Netwerken en lunch.
13:00 uur Presentatie bij OTX Logistics.
14:15 uur Presentatie bij C-bèta
15:15 uur Einde Safari

Je bent van harte welkom op de safari!

De Safari maakt onderdeel uit van één van de activiteiten van het Mobility Network Schiphol. Het Mobility Network Schiphol brengt bedrijven uit de Groot Schiphol-regio samen die voor dezelfde uitdagingen gaan: de organisatie verduurzamen en daarmee de regio beter bereikbaar houden. De leden van het netwerk bouwen samen aan een waardevol netwerk waarbij kennisdeling centraal staat.