dinsdag 08 januari 2019

Nieuwjaarsborrel & Lezing C-Bèta: Verborgen Impact door Babette Porcelijn

Graag nodigen we je uit voor een speciale Nieuwsjaarsborrel & Lezing op vrijdag 18 januari 2019 vanaf 15.30 uur in C-Bèta. Samen met Babette Porcelijn ontdekken we onze eigen verborgen impact. Weet je wat jouw impact is en hoe je deze kunt verkleinen? Wellicht wil je 2019 starten met nieuwe, circulaire voornemens? Meld je dan aan voor vrijdag 18 januari 2019. Vanzelfsprekend kun je collega(s) meenemen. 

We zijn er trots op dat Babette Porcelijn deze lezing komt geven. Babette is initiatiefnemer van ’Think Big Act Now’ en schrijver van het boek De Verborgen Impact, over eco-neutraal leven. Zij maakt inzichtelijk wat er op wereldschaal gebeurt (Think Big) en vertaalt dit naar een duurzaam dagelijks leven (Act Now).

Babette legt blinde vlekken in ons denken over duurzaamheid bloot en ze ontwikkelde een verfrissende methode voor het verduurzaming van je lifestyle. Onderdelen hiervan zijn een top tien grootste impact op het ecosysteem, tips om dingen minder-beter-anders te doen en een Ecopuntensysteem.

Programma:
15.30 uur - Ontvangst 
16.00 uur - Start lezing Babette Porcelijn
ca. 17.00 -  Proost op 2019, hapjes & drankjes.

Meer informatie en aanmelden

Deze Nieuwjaarsborrel & Lezing is een evenement van Rabobank met C-creators en C-Bèta.

Graag tot dan! 

Hartelijke groet,

Mart Pfeiffer en Richard Lengers 
Rabobank Regio Schiphol