10 september 2013
NSI verhuist naar HNK Hoofddorp
Met dit concept richt NSI zich op de groeiende behoefte aan full service en flexibele concepten in de kantorenmarkt.

HNK biedt flexibiliteit in ruimte en looptijd, ICT voorzieningen, vergaderaccommodaties, flexplekken en catering diensten. Johan Buijs, CEO van NSI licht toe: “De verhuring van ons voormalige eigen kantoor aan de Kruisweg in Hoofddorp aan BuyItDirect.com toont aan dat we met onze kennis en expertise aantrekkelijke panden weten te creëren voor onze klanten. Dit versterken we met de opening in Hoofddorp van onze 2e HNK en wij vonden het dan ook niet meer dan logisch om ons eigen kantoor in HNK Hoofddorp te vestigen. Ons team is dan ook erg enthousiast om in zo’n inspirerende omgeving gehuisvest te zijn. HNK staat voor werken in een inspirerende en eigentijdse omgeving, een plek waar men graag komt om te (net) werken én te ontmoeten.

Hoofddorp is een uitstekende hub locatie, dichtbij Schiphol en Amsterdam, waar HNK prima aansluit bij de wens van alle ondernemingen die efficiënt willen huren en werken. HNK Hoofddorp biedt in totaal circa 3.500 m2 kantoorruimte, waarvan NSI circa 1.900 m2 in gebruik zal nemen. Kenmerkend binnen het HNK concept is het ‘sociale hart’; deze centrale ruimte op de begane grond is ingericht als ontmoetingsplek met ruim 60 werkplekken, verschillende zitjes, lange werktafels en een open keuken. Tevens bevinden zich hier de vergaderfaciliteiten en de volledig ingerichte kantoorruimtes “managed offices”. Op de bovenste etages worden de traditionele kantoorruimtes op maat verhuurd. Het HNK concept wordt uitgerold naar 10-15% van de portefeuille van NSI. In november 2013 zal HNK Utrecht worden geopend.

Over NSI
NSI biedt huurders duurzame huisvesting, zodat zij hun bedrijf voor lange tijd succesvol kunnen uitoefenen en waardoor institutionele en particuliere beleggers een continu rendement op het geïnvesteerde vermogen wordt geboden. NSI belegt in kantoren en winkels op kwalitatief hoogwaardige en bedrijvige locaties in Nederland en België. NSI is een beursgenoteerde closed-end vastgoedbeleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal en beheert een belegd vermogen van circa € 2,0 miljard.

Bron: duurzaamvastgoed.com


terug naar overzicht