20 april 2017

Inschrijving Open Business Pitches gestart

SHARE 2017 vindt maandag 29 mei van 14.30 - 18.30 uur plaats in Sugar City Halfweg. In deze negende editie staat Haarlemmermeer als Airport City centraal. Onder leiding van moderator Rens de Jong zoomen we in op duurzame kansen in de regio voor werkgelegenheid, energie, bouwen en grondstoffen. Building the Circular Economy – Dromen, durven, doen! 

Naast diverse inspirerende Keynote speeches tonen ook startups én gevestigde ondernemingen uit de regio tijdens de SHARE Open Business Pitches hun duurzame innovatieve businesscases en icoonprojecten. Graag nodigen we uw bedrijf uit zich tijdens SHARE 2017 middels de Open Business Pitches te presenteren. Onder meer met een filmpje van 90 sec. dat plenair wordt vertoond én met een informatie stand in de netwerkborrel ruimte. Bij de SHARE Business Conversations draait het om verbinding en contact tussen de Founders + bezoekers van SHARE 2017 met de Open Business Pitches. Welke kansen zijn er. Hoe gaan we de meerwaarde voor luchthaven en omgeving benutten? 

De setting is informeel en interactief. Concreet aan de slag. Het SHARE netwerk benutten zodat het sneeuwbaleffect groter wordt. Samen realiseren we een circulaire economie, die toekomstbestendig is, banen creëert en innovatie aanwakkert. Een unieke kans om in contact te komen met spraakmakende initiatieven, potentiële partners en investeerders. Daarmee biedt SHARE niet alleen een inspirerend podium maar ook een perfect businessplatform in Haarlemmermeer en metropoolregio Amsterdam. 

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar externebetrekkingen@haarlemmermeer.nl of vanaf 1 mei a.s. Margo Spek te bellen 023 567 6242 / 06 1001 9024.  


terug naar overzicht


Deel dit