zondag 04 oktober 2020

UITNODIGING | SHARE Meets Digitaal | Uitreiking SHARE AWARD 2020 do 8 oktober 15 uur

Graag nodigen we u uit voor de online uitreiking van de SHARE AWARD 2020. In verband met de nieuwe RIVM-maatregelen wordt de bijeenkomst digitaal gehouden via Microsoft Teams. Het programma staat in het teken van innovatieve ontwikkelingen. De SHARE AWARD wordt voor de negende keer uitgereikt en is een blijk van erkenning voor een bedrijf dat opvalt in de regio Haarlemmermeer op het gebied van duurzame innovatie en pionieren. 

Programma

15.00  Welkom door moderator IIknur Dönmez

15.05 Interview Ad van Vugt, algemeen directeur Algae Innovations  De SHARE AWARD 2019 winnaar produceert micro-algen in grote waterbassins in Rijsenhout. Kwekers gebruiken de micro-alg om de weerbaarheid van hun gewassen te verbeteren en beter te laten groeien. Door de coronacrisis moest Algae Innovations andere wegen inslaan. 

15.15 Isaac Roeterink, Projectmanager Schiphol Trade Park
Schiphol Trade Park is de showcase van SADC voor het meeste duurzame en innovatieve bedrijventerrein van Europa. Het terrein kreeg in 2014 een vier sterren BREEAM-certificering toegekend. Hoe zijn de duurzaamheidsambities in resultaten vertaald? 

15.30 Elske van Gent, Rabobank Metropoolregio Amsterdam > Partnerships & Sustainable Business Development
Het Sustainable Business Advisory team van de Rabobank ontzorgt ondernemers van A tot Z bij duurzaam en innovatief ondernemen en groeien. Elske van Gent neemt u mee in haar dagelijkse praktijk van het begeleiden van klanten op hun weg naar duurzaam ondernemen. Zij zijn specialist in het ontwikkelen en implementeren van toekomstbestendige verdienmodellen en het verbinden van de businesscase met duurzaam ondernemen. Want: duurzaam ondernemen loont. Welke kansen zijn er? Hoe kan de onderneming hieraan kan verdienen?

15.45 Wido van den Bosch, directeur van Brink Industrial > Circulaire productontwikkeling
Brink Industrial is koploper op het gebied van circulair produceren. Alle producten van de specialist in dunne plaat onder het eigen merk Lune (afvalbakken) zijn circulair.  “Toen ik het bedrijf zes jaar geleden kocht stond het onder water en nu maken we gezonde winst. We zijn een onderscheidende partij geworden op een positieve manier. Alle ontwikkelingen gaan gepaard met een investeringsprogramma waarbij de hele fabriek op zijn kop wordt gezet."

16.00 Uitreiking SHARE AWARD 2020 door Marja Ruigrok, wethouder Economische zaken en Innovatie Haarlemmermeer. Wie wint de SHARE AWARD 2020?

16.15 Afsluiting door  IIlknur Dönmez 

Aanmelden
Laat ons weten of u deelneemt aan SHARE Meets Digitaal via deze link. Deelname aan de SHARE Meets bijeenkomst is gratis. Kort voor de bijeenkomst ontvangt u een vergaderverzoek voor digitale deelname.

Graag tot ziens tijdens SHARE Meets op donderdag 8 oktober!