17 oktober 2013
Prijswinnaar Scooter Groenste Idee 2013 wordt verrast
Deze is kosteloos voor het Groenste Idee ter beschikking gesteld door de firma Creco. De prijs werd op 10 oktober (Dag van de Duurzaamheid) op ludieke wijze thuis uitgereikt aan de winnaar Michel Braam door wethouder Duurzaamheid, John Nederstigt.

Groenste Idee 2013
Duurzaamheid loont, dat vindt de gemeente Haarlemmermeer. Voor haar inwoners, bedrijven en voor onze toekomst. Dat idee wordt ondersteund en verspreid door het voor de tweede keer uitroepen van het Groenste idee van Haarlemmermeer. Inwoners, instellingen bedrijven kunnen net als in 2011 energiebesparende ideeën indienen. De initiatiefnemers kunnen tot 1 november hun groene ideeën aanmelden via www.groensteidee.nl onder vermelding van 'Groenste idee 2013'.

Wethouder Nederstigt; “De gemeente wil organisaties en inwoners met goede ideeën die net dat extra stapje willen investeren in een duurzame toekomst helpen. Veelal zijn inwoners en organisaties op dit moment zelf niet altijd in staat de eerste extra investeringshobbel te nemen. Daarom willen wij graag helpen om die drempel weg te nemen, want, duurzaamheid loont. De gemeente wil ideeën die leven in de maatschappij steunen, dat is het idee achter het Groenste Idee. En het heeft gewerkt als je naar de vele inzendingen tot nu toe kijkt. En er is nog een kleine maand de tijd om in te schrijven.”

Voor meer informatie Groenste Idee 


terug naar overzicht