20 januari 2015
Schipholfonds schenkt led-verlichting
Het Schipholfonds heeft geld voor duurzame ledverlcihting gedoneerd aan voetbalvereniging UNO. Tom Egbers overhandigde namens het Schipholfondsde cheque aan UNO. Met deze donatie heeft UNO de duurzame ledverlichting rondom het nieuwe tweede kunstgrasveld kunnen aanleggen. Na de officiële opening van het complex door Marjolein Steffens-van de Water, wethouder Fysieke Leefomgeving van de gemeente Haarlemmermeer, is door Tom Egbers de lichtinstallatie officieel in werking gesteld.

Tom Egbers, kersverse voorzitter van het Schipholfonds, overhandigde de cheque aan bestuurslid Paul van der Vorm. "Het Schipholfonds ondersteunt duurzame en sportieve initiatieven, we zijn er dan ook trots op dat UNO met onze donatie led-verlichting kan aanleggen. Daarbij biedt verlichting ook meer spelcapaciteit en kunnen nieuwe groepen sporters van start bij UNO. We wensen iedereen veel sportplezier toe".

Het Schipholfonds
Het Schipholfonds wil in de directe omgeving van Amsterdam Airport Schiphol een bijdrage leveren om fysiek bewegen te stimuleren. Naast algemene donaties steunt het fonds grote initiatieven door middel van een donatie die echt het verschil kan maken. De donatie aan voetbalvereniging UNO is zo'n grote donatie. Het fonds is in 1994 op initiatief van Amsterdam Airport Schiphol opgericht met als doel de maatschappelijke betrokkenheid van de luchthaven bij de omgeving tot uiting te brengen. Hiertoe ontvangt het fonds jaarlijks een schenking van €500.000 van de luchthaven.

Voor meer informatie: www.schipholfonds.nl

terug naar overzicht