28 januari 2014
SAVE THE DATE SHARE 2014
SHARE 2014 vindt maandag 26 mei 2014 plaats in de kleinschalige theaterzaal van het FOX Theater voor maximaal 200 gasten. Vanwege het beperkte aantal kaarten nodigen de SHARE founders persoonlijk ondernemers, CEO's en pioniers uit. Thema is GO CREATE! Smart Sustainable Business. Slim duurzaam ondernemen in Haarlemmermeer en metropoolregio Amsterdam. Concreet samen aan de slag. In navolging van het succes van vorig jaar denken de beste experts ter wereld met ons mee.

SHARE 2014 komt tot stand met dr. Michael Crow, president Arizona State University en prof. Gunter Pauli, visionair en aanjager van baanbrekende projecten - over heel de wereld. De opzet is verrassend, prikkelend en interactief. Tijdens SHARE 2014 vertaalt Pauli internationale winstgevende voorbeelden naar nieuwe kansen voor ondernemers in Haarlemmermeer en metropoolregio Amsterdam. Het barst van de mogelijkheden. Welke kansen gaan we benutten?

Duurzaamheid leeft in de Haarlemmermeer
SHARE is een initiatief van de Haarlemmermeerse wethouders John Nederstigt en Adam Elzakalai: "SHARE komt tot stand met founders uit het bedrijfsleven. Samen maken wij ons sterk voor een duurzame regio Haarlemmermeer. Dat vraagt om een andere manier van denken en ontwikkelen. Samen werken aan een duurzame omgeving leeft in de Haarlemmermeer en daar zijn we ontzettend trots op.”terug naar overzicht