10 september 2013
Duurzaam Bedrijf Haarlemmermeer maakt kansen zichtbaar op wijkfeest Graan voor Visch
Ger Venema, voorzitter van de Wijkraad Graan voor Visch, John Nederstigt, wethouder Duurzaamheid en Andrea van de Graaf, directeur van het Duurzaam Bedrijf Haarlemmermeer nemen u mee in wat er vanaf september allemaal mogelijk is.

Kansen worden zichtbaar gemaakt. Met de Zonatlas Haarlemmermeer. De zonatlas laat in één oogopslag zien welke daken in onze gemeente geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen en het opwekken van zonne-energie. Huiseigenaren, bedrijven, sportverenigingen en instellingen kunnen door middel van een eenvoudige rekenmodule snel uitrekenen wat zonnepanelen opleveren. En wat het Duurzaam Bedrijf Haarlemmermeer kan betekenen.

Het programma:
Opening, podium bij ingang CJG plein (Graan voor Visch 14302, Hoofddorp)

13.00 uur: Opening door Ger Venema, voorzitter van de Wijkraad Graan voor Visch.
13.05 uur: John Nederstigt vertelt over het idee en de visie erachter.
13.15 uur: Andrea van de Graaf stelt het Duurzaam Bedrijf aan u voor.
13.25 uur: Zien is weten: opening Zonatlas Haarlemmermeer.

Informatiemarkt
13.30-17.00 uur: informatiemarkt voor geïnteresseerden en genodigden. De ondernemers stellen zich aan u voor. U vindt hen bij de diverse kramen.

Expertmeetings
De expertmeetings vinden plaats om 14.00 uur en 14.45 uur en duren ongeveer een half uur.

Tijdens de expertmeetings geven Andrea van de Graaf en betrokken ondernemers uitgebreid informatie over de verschillende projecten die het Duurzaam Bedrijf Haarlemmermeer ondersteunt en nu starten. En welke winst dit voor u kan opleveren.

Zie voor meer informatie over het totale programma van het wijkfeest Graan voor Visch www.graanvoorvisch.info.

Graag voor 11 september aangeven of u van deze uitnodiging gebruik maakt en welke tijd uw voorkeur heeft om de expertmeeting te bezoeken: andrea@duurzaambedrijfhaarlemmermeer.nl.


terug naar overzicht