01 oktober 2010
Schneider Electric vestigt zich op Beukenhorst-Zuid
De specialist in energiemanagement Schneider Electric heeft vestigingen in meer dan 100 landen en heeft nu ook gekozen voor Beukenhorst-Zuid in Hoofddorp. Hiermee krijgt het kantorenpark er een mondiaal bedrijf bij.

In september hebben de gemeente Haarlemmermeer en OVG Projectontwikkeling een grondovereenkomst getekend voor de ontwikkeling van het nieuwe kantoor voor Schneider Electric. Veilige, betrouwbare, efficiënte, productieve en groene energie; daarvoor biedt het bedrijf geïntegreerde oplossingen voor meerdere marktsegmenten. De missie van Schneider Electric is duidelijk: het beste uit energie halen. Arthur van Dijk, wethouder Economie, is er trots op dat Schneider Electric heeft gekozen voor Beukenhorst-Zuid. ,,Weer een mooi merk dat kiest voor het duurzame kantorenpark in Haarlemmermeer.’’

Het pand, van ruim 6.000 m2, komt aan de Taurusavenue te liggen en heeft uitzicht op de Geniedijk. Het ligt in de planning dat het eind 2012 wordt opgeleverd. De projectontwikkelaar en Schneider Electric willen met het nieuwe kantoor laten zien dat energie-efficiënte investeringen binnen korte tijd zijn terug te verdienen.

Ambitie
De komst van Schneider Electric in Beukenhorst-Zuid valt helemaal binnen de ambitie van de gemeente Haarlemmermeer. De gemeente wil zich de komende jaren ontwikkelen tot de meest duurzame vestigingslocatie voor bedrijven en organisaties. Beukenhorst-Zuid wordt het meest duurzame full service kantorenpark van Nederland: waar prettig werken én denken aan de toekomst samenkomen.


terug naar overzicht