01 oktober 2010
Derde editie B2B-dagen Haarlemmermeer
De derde editie van de B2B-dagen vinden plaats op 13 en 14 oktober in de Expohal Haarlemmermeer te Vijfhuizen. Tijdens het evenement ontmoeten ondernemers elkaar onder het motto ‘Samen Sterk’. Dit jaar wordt er speciale aandacht besteed aan duurzaamheid en innovatie.

De B2B-dagen worden met medewerking van een aantal grote partijen georganiseerd, zoals de gemeente Haarlemmermeer, Ondernemend Hoofddorp, Ondernemersvereniging Vijfhuizen, MKB Haarlemmermeer en VNO-NCW Amstelland-Meerlanden. De laatstgenoemde organiseert op de laatste dag van de B2B-dagen een congres met sprekers als Freek de Jong (voorzitter VNO), Jan Rotmans (hoogleraar Erasmus Universiteit), Joost Valk (winnaar SHARE 2010), Paul Bos (stichting Bouwland/bestuurlid VNO) en Laurens Schenk (bestuurslid VNO). Het Congres Duurzaamheid heeft als titel Samen sneller Duurzaam in de Regio Schiphol.

Tweede editie groot succes
Vorig jaar bleken de B2B-dagen zeer succesvol. Voor bedrijven, ondernemersverenigingen, overheid en ondersteunende organisaties was het evenement een geschikte aangelegenheid om zaken te doen in een gezellige sfeer. De bijeenkomst met interessante lezingen en nuttige borrels heeft sindsdien een plek op de agenda van zakelijk Haarlemmermeer gekregen.

Inschrijvingen
Wilt u deelnemen aan de B2B-dagen u of uw bedrijf presenteren aan het regionale bedrijfsleven en de overheid? Schrijf u dan nu in voor de B2B-dagen 2010. Deelnemers van vorig jaar hebben voorrang op de inschrijvingen. Kijk voor meer informatie en de programmering van de B2B-dagen 2010 op www.b2bdagen.nl. U kunt ook contact opnemen met Raimond Walthaus of Christa Bollegraaf via tel. 023 820 02 96 of 06 15148244


terug naar overzicht