27 januari 2014
Enginn Investorpitch 2014
Bij incubator Enginn kunnen (startende) innovatieve ondernemers terecht voor ondersteuning en begeleiding bij het oprichten en verder uitbouwen van hun bedrijf. Een kweekvijver waar locatie, werken, kruisbestuiving en netwerken centraal staan. Start-ups binnen de incubator ontvangen de kickstart voor hun duurzame initiatief. De Founding Fathers van Enginn bieden de expertise die zij in huis hebben aan en kunnen zelfs optreden als launching-customer. De start-up verlaat als volwaardige ondernemer de incubator.

Bent u ondernemer met een duurzaam en innovatief product of concept én bent u op zoek naar (risico-)kapitaal voor de start of groei van uw bedrijf? Schrijf u dan voor 10 februari 2014 in bij ENGINN om uw product en / of concept te presenteren aan een jury van deskundigen en informal investors.

De selectieprocedure ziet er als volgt uit:

10 februari                    Sluiting inschrijving
13 februari                    Uitslag schriftelijke selectie
20 februari                    Voorronde
3 maart                         INVESTORPITCH

De jury bestaat uit bestuurlijke vertegenwoordiging van Enginn (Haarlemmermeer) en Green Metropole (Amsterdam). De winnende start-up ontvangt naast de titel, goede publiciteit en kans op financiering ook een drie maanden gratis werkplek in incubator Enginn.

Criteria voor inschrijving zijn:
•    start-up heeft niet meer dan 15 medewerkers
•    heeft een duurzaam product en/of dienst
•    zoekt kapitaal voor (groei-) investeringen in het duurzame bedrijf
•    heeft een schaalbaar en innovatief business idee of model

Voor meer informatie en vragen: www.enginn.nl en www.greenmetropole.nl
of mail naar info@enginn.nl
 


terug naar overzicht